Başkan Uysal: Aydınlık geleceğimizi Cumhuriyete borçluyuz

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyetimizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Muratpaşa/Antalya
- Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyetimizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Başkan Uysal, Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Cumhuriyeti’mizin ilanının 98’nci yıl dönümü hepimize kutlu olsun” diyen Başkan Uysal şunları söyledi:
“98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyetimizi ilan etti. Cumhuriyetimizin ilanının 98’nci yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun. Bugün dünyada yaşanan gelişmeler, yaşanan olaylar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının aydınlığa, uygar bir geleceğe doğru attıkları en büyük adımın değerini bize daha anlatıyor. Her geçen gün, o temelin ne kadar değerli olduğunu ne kadar anlamlı olduğunu bize bir kez daha anlatıyor. Türkiye’miz emsali olduğu, aynı kültürden geldiği komşu ülkelere onlarca yıl fark atabildiyse, bugün farklı bir ufka bakabiliyorsak, bütün olumsuzluklara rağmen aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyetimizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet.”

Manşetler

Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!