Başkan Böcek: Türkiye'nin borçlu belediyesini aldık

Muhittin Böcek, 2019'da belediyeyi devraldıklarında Türkiye’nin en borçlu belediyesini devralmalarına  rağmen, beş yılın sonunda SGK borçlarını açıkladılar, listede Antalya yoktu. 'dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2019'da belediyeyi devraldıklarında Türkiye’nin en borçlu belediyesini devralmalarına  rağmen, beş yılın sonunda SGK borçlarını açıkladılar, listede Antalya yoktu. 'dedi.

  Antalya'da muhtarlarla bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek,''Milletin parasını millete harcamamız nedeniyle halkımız bizi bir dönem daha tercih etti. Geçen dönem olduğu gibi yine muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. İlçe ziyaretlerinde muhtarlarımızla toplantılar yaparak, mahallelerin isteklerini, yapılacak çalışmaları ele alacağız. Yine hep bir arada olacağız” ifadesinde bulundu.

      Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.  Ziyarette Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Nazif Alp ve ilçe muhtar başkanları da yer aldı.  Başkan Muhittin Böcek, muhtar temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Antalya’daki 913 mahalle muhtarının da bir seçim dönemi geçirdiğini belirtti. Başkan Muhittin Böcek, “Yeni muhtar arkadaşlarımız seçildi. Değişiklikler oldu. Hepimiz demokrasiye inanan insanlarız. 913 mahallemizde vatandaşlarımız, hepimizin olduğu gibi sizlerin de çalışmalarına bakarak seçimlerini yaptı. Halkımız bize üst üste ikinci kez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ilk kez kazanma şansı verdi. Bana oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğim. Daha çok çalışacağız. Beş yıllık süreçte her zaman olduğu gibi muhtarlarımızla hep bir arada olacağız” diye konuştu.

MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ

“Muhtarlarımız benim çalışma arkadaşımdır” diyen Başkan Muhittin Böcek, “Türkiye’nin en borçlu belediyesini devralmamıza rağmen, beş yılın sonunda SGK borçlarını açıkladılar, listede Antalya yoktu. Milletin parasını millete harcamamız nedeniyle halkımız bizi bir dönem daha tercih etti. Geçen dönem olduğu gibi yine muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. İlçe ziyaretlerinde muhtarlarımızla toplantılar yaparak, mahallelerin isteklerini, yapılacak çalışmaları ele alacağız. Yine hep bir arada olacağız” dedi.

Daha sonra Başkan Muhittin Böcek, muhtar temsilcilerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek, yapılacak çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlar, Başkan Böcek’e ziyaret anısını plaket takdim etti.

Manşetler

50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!