Başkan Böcek: Turizmi 6-7 aydan 12 aya çıkarmak istiyoruz'

Ekrem İmamoğlu, Başkan Böcek’i, şehre kazandırdığı (İPA) İstanbul Planlama Ajansı’nda ağırladı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, EMİTT Fuarı için gittiği İstanbul'da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu, Başkan Böcek’i, şehre kazandırdığı (İPA) İstanbul Planlama Ajansı’nda ağırladı.
Başkan Muhittin Böcek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşine, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hibesiyle Döşemealtılı kadınlar tarafından yetiştirilen nergis çiçeklerinden hediye etti
.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,''Türkiye turizminin başkenti Antalya'da  turizmi çeşitlendirerek sezonu 6-7 aydan 12 aya çıkarmak istiyoruz. 2022 yılında çok iyi bir turizm sezonu geçirmeyi bekliyoruz. '' dedi. 

İPA’YI GEZDİ

Başkan Böcek’e İPA’yı gezdiren İBB Başkanı İmamoğlu, ajans çalışmaları hakkında bilgi verdi. İmamoğlu, eskiden belediye başkanlarının konut olarak kullandığı alanı adil, yeşil, yaratıcı ve mutlu’ bir İstanbul’un bilimsel koordinasyonla planlanması amacıyla İstanbul Planlama Ajansı’na çevirdiklerini anlattı. İki başkan belediye hizmetleri ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, “Önce halk” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu’na başarılı çalışmalarının devamını diledi.

ÇALAR SAAT’E KONUK OLDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fox Tv Çalar Saat programında usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Başkan Böcek, proje ve hizmetlerini anlatarak, kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz ay annesini ve dünürünü kaybeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

EMİTT’TE STANTLARA ZİYARET

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de 12 ilçeyle birlikte kentin tanıtımını yaptığı dünyanın en büyük turizm fuarlarından 25. Doğu Akdeniz

 Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki (EMITT) stantları ziyaret etti. Başkan Böcek, katılımcılarla sohbet ederek, turizm değerlendirmesi yaptı.

Manşetler

Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi