Başkan Böcek, 114 gün sonra görevine başladı

Makamına oturan Başkan Böcek, “Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA- Makamına oturdu “Halkımın emrindeyim” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 114 gün sonra çok sevdiği Antalya’ya hizmet etmek için görev başına döndü. Makamına oturan Başkan Böcek, “Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle gördüğü tedavinin ardından taburcu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 114 gün sonra görevine döndü. Başkan Böcek, çok sevdiği Antalya’ya ve Antalyalılara hizmet etmek için makamına oturdu. Alkışlarla karşılanan Başkan Muhittin Böcek belediye binasına girişte makam aracından personeli ve kendisini bekleyen basın mensuplarını selamladı. Başkan Böcek, önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağını söyledi.

ARTIK MAKAMINDA
Makamına geçen ve hızla çalışmalara başlayan Başkan Muhittin Böcek, Antalyalılara seslenerek, “Kıymetli vatandaşlarım, bugün itibariyle görevimin başındayım. Beni bugünlere getiren, dua eden katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler. Başkanvekilimizle, Genel Sekreterimizle, daire başkanlarımızla görüştüm. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgili vatandaşlarımdan ricam; kuralları ihmal etmeyelim. Sağlıklı günler diliyorum. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Manşetler

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu
TBMM: Kartalkaya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı sorumlu değil
İTO’dan İstanbul için turizm çağrısı: Oda başı gelir artırılmalı
Dolandırıcı acentelere 23 yıl men cezası
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdı
Tarihi SGK binası Mövenpick Old Town Oteli oldu
İran’daki savaş Van turizmini vurdu
Bacacı Yatırım Holding: Yüzde 30 büyüme hedefliyoruz