BARCELONA- Barcelona Kulübü,305 çalışanını işten çıkaran Türk Hava Yolları yönetimiyle tüm ilişkilerini gözden geçirme kararı aldı.
Sportif faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal duyarlılığıyla da tanınan Barcelona kulübü, Türk Hava Yolları'nın çalışanlara yönelik uygulamasına tepki gösterdi.
BARÇA'DAN THY ÇALIŞANLARINA DESTEK
İstanbul Üniversitesi'nde THY çalışanları için imza toplayan akademisyenler, yaşanan durumu Barcelona kulübüne de anlattı
Kulüp yönetimi akademisyenlere e-postayla yanıt verdi. "Birkaç gün önce bize bir mektup geldi. Çok üzüldüklerini çok şaşırdıklarını, çalışanların durumunun yanı sıra, grev yasağına çok şaşırdıklarını söylediler.
İSPANYA'DA GÜNDEM OLUŞTURACAĞIZ
Barcelona kulübü üzülmekle kalmadı, işten çıkarılan 305 kişiye destek olmak için kolları sıvadı. "Yazdıkları şey şuydu biz bunu yönetimimizin dikkatine sunacağız, İspanya'da gündem yapacağız, açıklama yapacağız ve ilişkilerimizi gözden geçirmek de olmak üzere enine boyuna tartışacağız"
Manşetler
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı
Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL
Otelcilik Tedarikçileri, 15-17 Ekim’de GUEXT Madrid’de buluşuyor