BARCELONA- Barcelona Kulübü,305 çalışanını işten çıkaran Türk Hava Yolları yönetimiyle tüm ilişkilerini gözden geçirme kararı aldı.
Sportif faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal duyarlılığıyla da tanınan Barcelona kulübü, Türk Hava Yolları'nın çalışanlara yönelik uygulamasına tepki gösterdi.
BARÇA'DAN THY ÇALIŞANLARINA DESTEK
İstanbul Üniversitesi'nde THY çalışanları için imza toplayan akademisyenler, yaşanan durumu Barcelona kulübüne de anlattı
Kulüp yönetimi akademisyenlere e-postayla yanıt verdi. "Birkaç gün önce bize bir mektup geldi. Çok üzüldüklerini çok şaşırdıklarını, çalışanların durumunun yanı sıra, grev yasağına çok şaşırdıklarını söylediler.
İSPANYA'DA GÜNDEM OLUŞTURACAĞIZ
Barcelona kulübü üzülmekle kalmadı, işten çıkarılan 305 kişiye destek olmak için kolları sıvadı. "Yazdıkları şey şuydu biz bunu yönetimimizin dikkatine sunacağız, İspanya'da gündem yapacağız, açıklama yapacağız ve ilişkilerimizi gözden geçirmek de olmak üzere enine boyuna tartışacağız"
Manşetler
Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi