Bakü AİTF'de Azeriler Kemer’e büyük ilgi gösterdi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekibiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılarak, ikili görüşmeler gerçekleşti ve Kemer'i tanıttı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekibiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılarak, ikili görüşmeler gerçekleşti ve Kemer'i tanıttı. Bakü Expo Center'da düzenlenen AİTF Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı, Azerbaycan ve tüm Kafkasya bölgesinde turizm endüstrisi için en önemli fuarlardan biri olarak gösteriliyor.

Türkiye'den sadece Kemer Belediyesi olarak Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Nun katıldığı fuarda Başkan Topaloğlu'na çalışmaları sırasında Eldar Otel Yönetim Kurulu Başkanı Eldar Rustamov ve Eldar Otel Genel Müdürü Osman Akkanat da eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, kardeş ülke Azerbaycan da düzenlenen fuarda Kemer tanıtımı için ikili görüşmeler yaparak, Azerbaycan vatandaşlarını Kemer'i keşfetmeye davet ediyor.

Fuarda, eğitim turizmi, yurtdışı emlak, spor turizmi, turizmde bilgi teknolojisi, avcılık ve balıkçılık, gemi, havayolları, ulusal ve bölgesel turizm yetkilileri, bakanlıklar, büyükelçilikler, seyahat acenteleri ve tur operatörleri gibi bir dizi sektör ve temsilcileri yer alıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kardeş ülke Azerbaycan'ın Türkiye için çok önemli olduğuna işaret ederek, “Fuara, Türkiye'den turizm destinasyonu olarak biz katıldık. Kemerimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Fuar alanında ikili görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve Kemerimizi tanıtıyoruz. Kemer hakkında aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Tarihsel ve kardeşlik bağlarımız olan Azerbaycanlı misafirlerimizi Kemer'e bekliyoruz.” dedi.

Manşetler

2026 En İyi Turizm Köyü Adayı Adatepe'nin Özellikleri
TCDD’den ilaçlama için ‘dikkatli olun’ çağrısı
Dünya Latte Sanatı Şampiyonası'nda nasıl ikincilik elde etti?
243 kiloluk ton balığına 3,2 milyon dolar
23 takım ve 27 ülkeden 161 bisikletçi, 1133,5 km yarışacak
Havacılık şirketinin lisansı iptal edildi
Ege’nin iki yakası, basketbol ve müzik ile Sakız’da buluşuyor
WTTC, küresel liderleri Mısır’da bir araya getiriyor
TAP Air Portugal en iyi stopover programı ödülünü kazandı
2026’nın Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da başladı