Bakan Günay'a şeref madalyası

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a, Avusturya Büyükelçiliği tarafından ''Büyük Altın Şerit Şeref Madalyası'' verilecek.

ANKARA- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a, Avusturya Büyükelçiliği tarafından ''Büyük Altın Şerit Şeref Madalyası'' verilecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a Avusturya Büyükelçiliği tarafından, iki ülke arasındaki kültürel işbirliğinin geliştirilmesine sağladığı katkılardan dolayı “Büyük Altın Şerit Şeref Madalyası” verilecek.

Söz konusu madalya, bugüne dek Avusturya tarafından Türkiye’de verilen en yüksek devlet nişanı olma özelliğini taşıyor. Bakan Günay’a nişanı 25 Mart Cuma günü saat 15.00’de Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde düzenlenecek bir törenle Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer tarafından takdim edilecek. Ödül töreninde ayrıca, Büyükelçilik tarafından hazırlanan “Efes Duvar Resimleri” adlı kitabın tanıtımı yapılacak, Avusturya Arkeoloji Enstitüsü’nün en son kazı sonuçları hakkında büyük boy fotoğraf sergisi sunulacak.

Avusturya ve Türkiye arasında geleneksel olarak yakın kültürel ilişkiler bulunuyor. Avusturya aynı zamanda yıllardır Efes’te arkeolojik kazılar yürütüyor.

Manşetler

Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı