ANTALYA - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte dünyanın en güzel sahili olan Konyaaltı’nı gezdi. Bakan Ersoy, Konyaaltı Sahili’nin Antalya’ya çok yakıştığını belirterek, Başkan Türel’i tebrik etti.
Bu yıl 55’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için kentte bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, dünyanın en önemli yönetmen ve sinema sektör temsilcilerinin bulunduğu önemli isimlerle Su Otel’de kahvaltı yaptı. Bakan Ersoy kahvaltının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kente kazandırdığı Sahil Antalya Yaşam Parkı’nı gezdi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Başkan Türel’in çalışmalarının Antalya’ya yakıştığını ve son derece başarılı olduğunu belirterek, “Antalya, dünyadaki turizm şehirleri arasında bu projelerle daha çok öne çıkıyor. Bu nedenle Başkan Türel’e emeği için teşekkür ediyorum ve kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Antalya önemli bir noktaya taşındıAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Bakan Ersoy’un Sahil Antalya Yaşam Parkı’nı beğenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Türel, yapılan çalışmaların kentin fiziksel değişimine ve gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de Antalya’yı önemli bir noktaya taşıdığına dikkat çekti
Manşetler
Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı