Bakan Çavuşoğlu ev sahibi oldu

Dışışleri Bakanı Mevlut Çavuşyoğlu HESTOUREX Fuarı'nda yerli ve yabancı katılımcıların standlarını gezerek onlarla sohbet etti

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Dışişleri Bakanlığı’nın çatısı altında, Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, Bilim Kurulu Başkanlığını Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz’ın üstlendiği – HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı, Antalya Expo Center'da Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak ve ekibi yer aldı.

















B2B'YE KATILANLAR MEMNUN KALDI
Dünyada ilk kez Antalya'da düzenlenen Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı Hestourex'e ülkeden 4 bin kişilik satın alma heyetleri katıldı. Türkiye'de ilk kez düzenlenen böylesine büyük çaplı b2b görüşmelerin yapıldığı fuara katılan alım heyetleri ve yerli katılımcılar memnun ayrıldılar.

Fuarın açılış töreninden sonra Dışışleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu yerli ve yabancı katılımcıların standlarını gezerek onlarla sohbet etti.

Bakan Mevlut Çavuşoğlu’nun ziyaretinden görüntüler şöyle:





+













































 

Manşetler

Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!
Kesintisiz İnternet ve Yeni Kıtalararası Rotalar
Kardeşiyle evlendi, türbesi Antik Dünyanın Harikası oldu