Ayvalık ilçesinde 4 yıldızlı otel

Ayvalık, Sakarya Mahallesinde yer alan Atatürk Caddesi üstündeki eski yapı, 4 yıldızlı 56 odalı ve de 112 yatak kapasitelibir otel durumuna getirildi

AYVALIK- Ayvalık ilinin Sakarya Mahallesinde yer alan Atatürk Caddesi üstündeki eski yapı, 4 yıldızlı bir otel durumuna getirildi. Görkemli bir tören ile otelin açılış kokteyli de gerçekleştirildi. İlçe merkezinde yer alan az sayıdaki otele bir yenisi daha eklenmiş oldu. Açılışı yapılmış olan otelin 56 odalı ve de 112 yatak kapasiteli olduğu resmi olarak bildirildi.

Ayvalık ilinin Sakarya Mahallesinde yer alan Atatürk Caddesi üstündeki eski yapı, 4 yıldızlı bir otel durumuna getirildi. Görkemli bir tören ile otelin açılış kokteyli de gerçekleştirildi. İlçe merkezinde yer alan az sayıdaki otele bir yenisi daha eklenmiş oldu. Açılışı yapılmış olan otelin 56 odalı ve de 112 yatak kapasiteli olduğu resmi olarak bildirildi.
Balıkesir Milletvekillerinden olan Ali Aydınlıoğlu ve de Ahmet Akın, Eskişehir'in Vali Yardımcısı görevinde bulunan Ali Muhiddin Varol, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevindeki Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinin Kaymakamı görevinde bulunan Namık Kemal Nazlı, Edremit ilçesinin Kaymakamı görevinde bulunan Ali Sırmalı, Burhaniye ilçesinin Belediye Başkanı görevinde bulunan Nejdet Uysal, Edremit ilçesinin Belediye Başkanı görevinde bulunan Kamil Saka, Ayvalık ilçesinin Belediye Başkan Vekili görevinde bulunan Gökay Bacan, bazı dairenin müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile birlikte dernek ve de oda başkanları ile davetlilerin katılmış olduğu açılış töreninde ilk konuşmayı ise, Bacacan Otelin Yönetim Kurulu Başkanı görevinde bulunan Erden Üner yaptı. Üner, otelin açılışı kapsamında emeği geçenlere ve de açılışa katılanlara çok teşekkür etti.
Konuşmaların hemen sonrasında ise, otelin açılış içi asılan kurdelesi kesildi. Açılışın hemen sonrasında, davetliler oteli gezdiler ve de kokteyle katıldılar. 

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!