Aybars Özsalgır, Somerset Maslak Istanbul Satış direktörü oldu

Somerset Maslak Istanbul, Assistant Director of Sales olarak görev yapan Aybars Özsalgır, Nisan 2025 itibarıyla Direktörlüğü görevine getirildi.

İSTANBUL - Singapur merkezli The Ascott Limited bünyesinde yer alan Somerset Maslak Istanbul, Satış Direktörlüğüne başarılı turizmci Aybars Özsalgır’I atadı. Şubat 2020’den bu yana otelin satış departmanında farklı pozisyonlarda görev alan ve son olarak Assistant Director of Sales olarak görev yapan Aybars Özsalgır, Nisan 2025 itibarıyla Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

TÜRKIYE’NIN EN İYI SERVICED RESIDENCE OTELI
Singapur merkezli The Ascott Limited bünyesinde yer alan Somerset markası, dünya genelinde 950’yi aşkın otelle hizmet veren, sektörün önde gelen global "Serviced Residence" markalarından biridir. 2017 yılında kapılarını açan Somerset Maslak Istanbul, markanın Türkiye’deki ilk temsilcisi olma özelliğini taşıyor. Açıldığı günden bu yana hem yerel hem de uluslararası misafirlerden yoğun ilgi gören otel, 2019 yılından bu yana World Travel Awards tarafından üst üste altı kez “Türkiye’nin En İyi Serviced Residence Oteli” seçilerek sektördeki liderliğini perçinlemiştir.

AYBARS ÖZSALGIR HAKKINDA
Aybars Özsalgır, Somerset Maslak Istanbul’daki görevinden önce Hilton, IHG, Wyndham ve Rotana gibi uluslararası otel zincirlerinde satış departmanlarında çeşitli kademelerde görev alarak önemli bir deneyim kazandı. Otelcilik sektöründe 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Özsalgır, özellikle kurumsal satış, pazarlama stratejileri ve uluslararası pazarlarla olan iş birliklerinde güçlü bir uzmanlığa sahiptir.
Kurumsal misafir portföyünün yanı sıra, Orta Doğu, Avrupa ve Uzak Doğu’dan gelen seçkin leisure misafirleri de ağırlayan Somerset Maslak Istanbul’un yeni Satış Direktörü olarak, otelin stratejik büyüme hedeflerine katkı sağlamaya ve marka bilinirliğini daha da artırmaya odaklanacaktır.

Manşetler

TTM 2026 savaş sıkıntısı çeken turizme “hayat öpücüğü” verdi
İstanbul, dünya turistlerinin gözdesi oldu
Sabiha Gökçen’de uçuşlar peş peşe iptal ediliyor
Bakan Ersoy, kaçırılan 13 bin 451 eser Türkiye’ye getirildi
TIME dergisinin prestijli listesine 2 Türk oteli girdi
Kayseri pastırması AB'nin tescilli ürünleri arasına girdi
Avrupa’nın hava kirliliği en yüksek şehiri, Iğdır ilk sırada
Orta Doğu dışındaki turizm merkezleri nasıl etkilendi?
Rus turistler Körfez tatillerini toplu şekilde iptal ediyor
Orta Doğu savaşının son kurbanı Explora Journeys oldu