Avusturya'da McDonald's büyükelçilik hizmeti verecek

ABD'nin Viyana Büyükelçisi Trevor D. Traina ve Avusturya McDonald's sorumlusu Isabelle Kuster'ın imzaladığı anlaşma, ABD'nin Viyana Büyükelçiliği tarafından duyuruldu.Avusturya’da büyükelçiliğin verdiği hizmetleri McDonald’s şubeleri de verecek.

VİYANA - ABD'nin Viyana Büyükelçiliği ve McDonald's Avusturya arasında yeni uygulama için anlaşma sağlandı. ABD'nin Viyana Büyükelçisi Trevor D. Traina ve Avusturya McDonald's sorumlusu Isabelle Kuster'ın imzaladığı anlaşma, ABD'nin Viyana Büyükelçiliği tarafından duyuruldu.Avusturya’da büyükelçiliğin verdiği hizmetleri McDonald’s şubeleri de verecek.

ABD'nin Viyana Büyükelçiliği’nin duyurusunda;

"Avusturya'ya giden ABD vatandaşları seyahatleri sırasında sorun yaşadıklarında herhangi bir McDonalds'a gidebilir. Personel, onların büyükelçilik ile iletişime geçmesine yardımcı olacaktır" denildi.

Yeni anlaşma kapsamında ABD vatandaşları;

Avusturya’daki herhangi bir McDonald’s şubesinden büyükelçilik yardımı alabilecekler,
Pasaportlarının kaybolması veya çalınması durumunda bu şubelere gidebilecek, hizmet ve destek alabilecekler,
Ülkeye seyahatleriyle ilgili herhangi bir hizmet desteğine ihtiyaç duyarlarsa McDonald’s şubelerinden yardım alabilecekler.
McDonald's çalışanları, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan ABD'li turistlere yardımcı olacak, gerekli durumlarda büyükelçilikle iletişime geçmelerine yardım edecek.

Manşetler

Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu
TBMM: Kartalkaya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı sorumlu değil
İTO’dan İstanbul için turizm çağrısı: Oda başı gelir artırılmalı
Dolandırıcı acentelere 23 yıl men cezası
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdı
Tarihi SGK binası Mövenpick Old Town Oteli oldu
İran’daki savaş Van turizmini vurdu
Bacacı Yatırım Holding: Yüzde 30 büyüme hedefliyoruz
Savaş havacılığı vurdu: Bilet fiyatları fırladı, iflas uyarısı geldi