Avrupalı turistler Green Kanyon’u tercih ediyor

Oymapınar Barajı Green Kanyon'da bot turuna çıkan Alman ve Avrupalı turistler baraj içinde suyu çıktığı kaynağa kadar gidip 2,5 saat tur yapıyorlar.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Manavgat Oymapınar Barajı Green Kanyon'da 2022 yılı turizm sezonunda Rus ve Ukraynalı turist boşluğunu Alman ve Avrupalı turistlerle kapatıyor. Oymapınar Barajı Green Kanyon'da bot turuna çıkan Alman ve Avrupalı turistler baraj içinde suyu çıktığı kaynağa kadar gidip 2,5 saat tur yapıyorlar.

Green Canyon Boat İşletmecileri '' Bu sezon Rus ve Ukraynalı turist açığını Almanya, Avrupa ülkeleri Slovenya, Kosova, ÇEKYA, Macaristan, Romanya, Hırvatistan , Hollanda, Belçika ve Avusturyalı turist yoğunluğu yaşıyoruz. İyi bir sezon geçiriyoruz” diye konuştu.

Manşetler

İliteşim ve Turizmde küresel dönüm noktası gerekiyor
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor