Avrupalı turistler Apollon Tapınağı'nda güneşin keyfini çıkarıyor

Rusya ile Avrupa ve İskandinav ülkelerinde kış çetin yüzünü gösterirken her yıl 5 milyon turistin tatil yaptığı Side'de yazdan kalma günler yaşanıyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
SİDE/ANTALYA , Yılbaşı tatili için Antalya Side'de tarihi ören yerini gezerek ''güneşli'' havanın keyfini çıkarıyor. Yurt geneli başta olmak üzere, Rusya ile Avrupa ve İskandinav ülkelerinde kış çetin yüzünü gösterirken her yıl 5 milyon turistin tatil yaptığı Side'de yazdan kalma günler yaşanıyor.

Kapalı ve yağışlı havalarda kaldığı otellerden çıkmayan turistler güneşli havada kendilerine Side plajğ ile Side Antik Kent'e atıyor. Alman yaşli turistler Apollon Tapınağı’nda tarihi taşlara oturarak güneşli havanın tadını çıkarıyor. Moskova'dan Side'ye tatile gelen Olga Nadirova, ''Moskova'da hava çok soğuk. Antalya Side'de güneşi görünce mutlu oldum''dedi.



Yılbaşı tatili için Düsseldorf'tan 40 günlüğüne Side'ye tatile gelen Hans-Anna Sunder çifti, '10 yıldır Almanya'da havalar soğuyunca Side'ye bir aylığına tatile geliyoruz. Güneşli hava bize çok güzel geliyor. Eşimle her gün güneşli havada otelden Apollon Tapınağı ve tarihi ören yerinde yürüyüş yapıyoruz' dedi.


Manşetler

Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!