İSTANBUL- Profesyonel İtalyanca turist rehberi ve yazarımız Ateş Nesin, turkiyeturizm.com"da yayınlanan hem düşündüren, hem de güldüren Lagaluga Tur başlıklı yazılarını Lagaluga adlı kitapta topladı. Ocak ayının ilk günlerinde yayınlanacak olan kitap, Türkiye"nin geçtiğimiz yıllardaki kara mizahını sergiliyor.
Usta yazar Ateş Nesin, güncel olayları hicvettiği kitabının kapağına yine ustaca Ayak Üstü Okunabilir şeklinde düşündürücü bir söz koydu.
Hem turizmi, hem de güncel olayları kaleme aldığı kitabın kapağı Lagalugaya Uygun bir tasarımda hazırlandı.
Truva Yayınları"nda özel baskı olarak hazırlanan ve 5.90 liradan satışa sunulacağı bildirilen kitabı okuyanlar geçtiğimiz yılın panoramasını bulabilecekler.
Ateş Nesin"e bu değerli kitabı hazırladığı ve keyifle okuduumuz yazıları için tüm okurlarımız adına teşekkür ediyoruz.
Ateş Nesin'in yeni kitabı ve diğer kitaplarından edinmek isteyenler
aazseta@gmail.com adresine mail atabilirler.
Manşetler
Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?