Atatürk'ün Serik'e gelişinin 92. yıl dönümü coşku ile kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Serik ilçesini ziyaret edişinin 92. Yıl dönümünü muhteşem bir konserle kutladı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atamızın Serik’e gelişinin 92. yılını “Hoş Geldin Serik’e Şanlı Atatürk” konseriyle kutladı. Sevilen halk sanatçı Uğur Önür’ün sesinde hayat bulan şarkılar, Seriklileri coşturdu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Serik ilçesini ziyaret edişinin 92. Yıl dönümünü muhteşem bir konserle kutladı. Halk sanatçısı Uğur Önür, fikirleri, dünya görüşü, devrimleri ve vatanperverliğiyle sonsuza kadar anacağımız Atamızın sevdiği şarkıları Serikliler için seslendirdi.

KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Seriklilerin büyük ilgi gösterdiği konserde Uğur Önür, sözü müziği Mahalli Sanatçı Himmet Cansız’a ait ‘Hoş geldin Serik’e Şanlı Atatürk’ eserini seslendirdi. Eser vatandaşlardan tam not aldı. Atatürk’ün sevdiği şarkılara Serikliler hep bir ağızdan eşlik etti. Karalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konsere CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Serik ilçe Başkanı Yusuf Dinç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU ÜLKE HİÇBİR ZAMAN YIKILMAZ
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, “Başkanımız Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma anlayışını, kültürümüzün içindeki tüm ögeleri ilçelerimizde ön plana çıkarma adına Serik’te çok güzel bir etkinlikteyiz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Serik’e gelişinin 92. Yılını bütün Serik halkımızla beraber kutluyoruz. Ulu önderimizin Serik ziyaretidir ki, ‘Gidiniz Toroslara bakınız, orada bir Yörük çadırı varsa ve o çadırda bir duman tütüyorsa bu ülke hiçbir zaman yıkılmaz’ dediği yerdeyiz. Sayın Başkanımıza ilçelerimizdeki kültürel değerlere ve etkinliklere önem verdiği için tüm Serikliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Manşetler

2026 En İyi Turizm Köyü Adayı Adatepe'nin Özellikleri
TCDD’den ilaçlama için ‘dikkatli olun’ çağrısı
Dünya Latte Sanatı Şampiyonası'nda nasıl ikincilik elde etti?
243 kiloluk ton balığına 3,2 milyon dolar
23 takım ve 27 ülkeden 161 bisikletçi, 1133,5 km yarışacak
Havacılık şirketinin lisansı iptal edildi
Ege’nin iki yakası, basketbol ve müzik ile Sakız’da buluşuyor
WTTC, küresel liderleri Mısır’da bir araya getiriyor
TAP Air Portugal en iyi stopover programı ödülünü kazandı
2026’nın Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da başladı