İSTANBUL -Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden edinilen bilgiye göre, dün 1119 uçuşla rekor seviyeye ulaşıldı. Atatürk Havalimanı'nda 15 Haziran'da 1090, 29 Haziran'da 1097 uçuş gerçekleşmişti.
Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapılarından olan Atatürk Havalimanı'nda yoğun hava trafiğinde 561'i iniş, 557'si kalkış olmak üzere toplam 1119 uçuşla rekor seviyeye ulaşıldı. Yaklaşık 70 saniyede bir uçak iniş-kalkış gerçekleştirilirken, yolcu sayısı ise İç Hatlar'da 45 bin 822, Dış Hatlarda 78 bin 558 olmak üzere toplamda 124 bin 380 oldu.
Öte yandan, DHMİ yetkililerinin Atatürk Havalimanı'nda yaşanan rötarlardan dolayı gerçekleştirdiği çalışmaların da meyvelerin verdiği görüldü. Geçtiğimiz aylarda yaşanan ve yolcuların tepkisine neden olan rötarların en aza indirilmesiyle uçuş trafiğinde rekorların üst üste kırıldığı ifade edildi.
Manşetler
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'