ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
NEVŞEHİR/KOZAKLI-Nevşehir"in Kozaklı ilçesinde Ercan Grup tarafından kurulan 5 yıldızlı Asos Thermal Oteli dualar ve kurbanlar kesilerek hizmete açıldı.
5 yıldızlı Kozaklı Asos Thermal Oteli
Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, babası Mehmet Düzçekiç kurbanı birlikte tuttular.
Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürü Velittin Birsöz, Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik ile Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, babası Mehmet Düzçekiç ve Başkan Yardımcısı Burak Öztürk, Otelin Genel müdürü Enver Somay tarafından ortaklaşa kesilen kurdele ile Asos Thermal Oteli hizmete girdi.
Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak ve Kuveytli gazeteciler
KUVEYTLİ GAZETECİLERDE AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları işbirliğinde Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak'ın organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kuveyt'in ünlü gazetecilerinden oluşan grupta törene katıldı.
Kuvyetli gazeteciler havayi fişek gösterisini izledi
Kozaklı Asos Termal Oteli açılışında havayi fişek gösterisi
Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik ve Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç
KOZAKLI"DA 150 GENCE İŞ İMKANI
Törende konuşan Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, Bölge halkından en az 100-150 kişiye iş imkanı yaratacak tesisi açtığımız için mutluyuz. Aile arasında açılış yapıyoruz. Resmi açılışı ise Başbakan"ın katılımıyla yapacağız dedi.
Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik, İbrahim Düzçekiç gibi işadamlarının sayısının artamasıyla Türkiye"nin en öneiimli termal bölgesi Kozaklı"nın hakettiği yeri alacağını belirterek, Bizim yatırım yapacak çılgın işadamlarına ihtiyacımızı var. 5 yıldızlı Asos Thermal Oteli Kozaklı"nın kalitesini artıran bir yapı olarak bölgemize değer kazandırdı şeklinde konuştu.
KURBANLAR KESİLDİ
Daha sonra dualar edildi ve 2 kurban kesildikten sonra hep birlikte kurdele kesildi. Daha sonra konuklara Asos Thermal Oteli"nde
Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz
Türkiye"nin madalyalı aşçılarından Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz ve ekibinin hazırladığı yemekler ikram edildi. Yemekten sonra havayi fişek gösterileri yapıldı.
Yiyecek İçecek Müdürü Hüseyin Türkeli, Gece Müdürü Abdurrahman Ertaş, Önbüro Müdürü Süleyman Çınaroğlu, Genel Müdür Enver Somay, Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Oral, Güvenlik Müdürü Eldeniz Ergünlü,
OTELİN YÖNETİMİ TÜRK TURİZMİNİN EN DENEYİMLİ KADROSU
Asos Thermal Oteli"nin Genel Müdürü Enver Somay, Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Oral, Güvenlik Müdürü Eldeniz Ergünlü, Gece Müdürü Abdurrahman Ertaş daha önce Dedeman otellerinde görev yapan deneyimli yöneticilerden oluşuyor. Fethiye'den Önbüro Müdürü Süleyman Çınaroğlu, Yiyecek İçecek Müdürü Hüseyin Türkeli Amara Otelleri Yiyecek İçecek Koordinatörlüğü ve Dolce Vita Oteli Genel Müdür Yardımcılığından, Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz Antalya Falez Oteli'nden, Metrd'Hotel İbrahim Baştuğan'da Servis Milli Takımı'ndan transfer edildi. Profesyonel turizmciler diğer kadroyu Kozaklı ilçesindeki gençleri eğiterek turizme kazandırıyorlar. Otelin Genel Müdürü Enver Somay, Hedefimiz Kozaklı"daki gençlere turizm eğitimi vererek otelin bir turizm okulu haline gelmesidir dedi.
Asos Thermal Oteli"nde tamamı süitlerden oluşan 254 oda 1250 yatak, 8 otel katı olmak üzere 14 kat bulunuyor.
Otelin içinde Reiki uzmanı Mürüvvet Sevil tarafından yönetilen erkek ve kadın müşteriler için ayrı spa, sağlık tesisleri, havuzlar ve spor salonları bulunuyor.