Artık uçakta su bile yasak

Uçuş sırasındaki güvenliği artırmak için yeni kısıtlamalar getiriliyor. Uçağa dışarıdan su bile getirmek yasaklanıyor.

İSTANBUL- Uçuş sırasındaki güvenliği artırmak için yeni kısıtlamalar getiriliyor. Uçağa dışarıdan su bile getirmek yasaklanıyor.
Havayolu ile seyahat edecek yolcuların, seyahatleri sırasında uçak içinde yanlarında bulunduracakları el ve kabin bagajlarında taşıyabilecekleri sıvılara kısıtlama getiriliyor.
Uygulama Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları’nda 1 Mart tarihinden itibaren başlatılacak.
Buna göre yolcuların taşıyamayacağı eşyalar şöyle:
El bagajlarında su, şurup, içecekler dahil her türlü sıvı, kremler, losyonlar, yağlar, kolonya, parfümler, maskara ve her türlü makyaj malzemesi tıraş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler, reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı olmayan yiyecekler ve jeller, kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosolleri.

Manşetler

Çin, otonom uçan taksilerin seri üretimine onay verdi
Universal, Avrupa'daki ilk tema parkını inşa edecek
1.000 otel, Booking.com'dan tazminat alabilir
Royal Caribbean'dan 13 gemi ile 2027-2028 Karayip
Cuna del Alma mega turizm projesine direniş
Bodrum'dan hareket eden mürettebatlı gulet turu
İspanya aşırı sıcaklara karşı sığınak ağı kuruyor
Yayla Çorbası, CNN'nin "Dünyanın En İyi 20 Çorbası" arasında
''Noel Baba; dünyaya yayılan bir iyilik çağrısı''
Dört otel, airbnb rekabeti nedeniyle kapanıyor