Arkeoloji Müzeleri’ni gece keşfetmek ister misiniz

İstanbul Arkeoloji Müzeleri, Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açıyor!

TARKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Sanatın farklı dallarını bir araya getirerek zengin içerikli etkinlikle ve geziler düzenleyen Sanatla Randevu, katılımcıları benzersiz bir deneyime çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar hiç yapılmamış bir kombinasyonla sanata dair turları sunan Sanatla Randevu, hazırladığı etkinlikler ve düzenlediği turlar sayesinde katılımcılarına eşsiz deneyimler sunuyor.

Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen Sanatla Randevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatı ve gezerek keşfetmeyi sevenleri bu kez de sahip olduğumuz coğrafyada korunabilmiş en değerli eserlerin sergilendiği yer olan İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde benzersiz deneyim yaşatacak.

Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne miras kalan ilk müzecilik çalışmalarını bünyesinde bulduran İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açacağı etkinlik, 25 Kasım akşamı 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Değerli Serda Büyükkoyuncu’nun şahane anlatımı ile “Efsaneler ve Mitolojik Hikayeler Söyleşisi”, Türkiye’nin ilk müzesi olan İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin büyüleyici atmosferinde sanat meraklılarını bir araya getirecek.

Ayşe Kaynarcalı ve Sanatla Randevu gezileri hakkında daha detaylı bilgi almak için https://sanatlarandevu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı