Arkeoloji Müzeleri’ni gece keşfetmek ister misiniz

İstanbul Arkeoloji Müzeleri, Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açıyor!

TARKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Sanatın farklı dallarını bir araya getirerek zengin içerikli etkinlikle ve geziler düzenleyen Sanatla Randevu, katılımcıları benzersiz bir deneyime çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar hiç yapılmamış bir kombinasyonla sanata dair turları sunan Sanatla Randevu, hazırladığı etkinlikler ve düzenlediği turlar sayesinde katılımcılarına eşsiz deneyimler sunuyor.

Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen Sanatla Randevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatı ve gezerek keşfetmeyi sevenleri bu kez de sahip olduğumuz coğrafyada korunabilmiş en değerli eserlerin sergilendiği yer olan İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde benzersiz deneyim yaşatacak.

Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne miras kalan ilk müzecilik çalışmalarını bünyesinde bulduran İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açacağı etkinlik, 25 Kasım akşamı 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Değerli Serda Büyükkoyuncu’nun şahane anlatımı ile “Efsaneler ve Mitolojik Hikayeler Söyleşisi”, Türkiye’nin ilk müzesi olan İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin büyüleyici atmosferinde sanat meraklılarını bir araya getirecek.

Ayşe Kaynarcalı ve Sanatla Randevu gezileri hakkında daha detaylı bilgi almak için https://sanatlarandevu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Manşetler

Turizmciler: TÜRSAB Başkanı ne yapmak istiyor?
THY’den KKTC’ye sağlık turizmi indirimi
Alman turistleri Yunanista'na kaptırmayalım!
Alanya'nın fıstıklı limonatası tescillendi
Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor
 800 yıllık Obruk Hanı, otel hizmeti verecek
Bitmeyen gökdelen... 34 yıllık inşaat, lüks otel yapılmak isteniyor
İflas eden otel grubuyla ilgili iddia! "Kredi kaçırma..
Antalya'da Avrupa Günü kutlandı
Turizme değerli hizmetlerde bulunan Yalçın Manav’I kaybettik