Arap turist oteli yakıyordu

Atatürk Havalimanında Airport Otel'in yangın odasında sigara içen Arap turist az daha oteli yakıyordu. Yetişen itfaiye alevlere müdahale ederek yanğını durdurdu.

İSTANBUL - Atatürk Havalimanı'nda bulunan Airport Otel'de Arap bir turistin sigarasından çıktığı tahmin edilen yangın, paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri, yangının çıktığı odanın camını balyozla kırarak alevlere müdahale etti.




Atatürk Havalimanı'nda bulunan 5 katlı Airport Otel'de saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Sigara yasağını ihlal eden Arap bir turist müşterinin sigarasından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri duruma müdahale etti. Yangına dışarıdan müdahale eden itfaiye ekipleri, daha sonra giriş kapısının üzerine çıkarak birinci katta bulunan odanın camını balyozla kırıp içeriye girdi. Aşırı duman nedeniyle giriş ve çıkışlar arka kapıdan kontrollü olarak sağlandı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, otel odası kullanılamaz hale geldi.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu