İSTANBUL- Bütün dünyadan 200 bin otel, yerli ve yabancı havayolu, rent a car gibi gezi endüstrisinin tüm unsurlarını www.anten.com çatısı altında bir araya getiren Merlin Travel Group, Türk Hava Yolları'nin yurt dışı hatlarının ardından, yurt içi uçuşlarını da sistemiyle bütünleştirdi.
Tüm dünyaya seyahatin ve tatilin adresi olan www.anten.com; her zevke ve her bütçeye uygun binlerce seçeneği, saniyeler içinde analiz ediyor. Uçuş tarihi, otel kategorisi, rent a car gibi gidilecek tarih aralığına ilişkin bilgiler girildiğinde, saniyeler içinde, onlarca seçenek bilgisayar ekranı üzerine geliyor ve kişi seyahatine yönelik tercih ettiği ürünleri, anında online satın alabiliyor.
"Anten'ini aç, en iyi fırsatları yakala"
www.anten.com ile dünya seyahat endüstrisini tek çatı altında topladıklarını açıklayan Merlin Travel Group Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:
"Ülkemiz ve dünya genelinde aynı anda, 'Canınız her nereyi çekerse, anten sizi oraya çeker' sloganı ile hizmet vermeye başladık. Türkçe ve İngilizce olarak hizmete sunduğumuz sitemize, yakın gelecekte diğer yabancı dillerin de eklenmesiyle, dünyadaki herkesin kullanacağı bir web sitesi olacağız. Dünya seyahat endüstrisinin, google ' ı olmayı hedefledik"
Seyahat asistanı size özel hizmete hazır
Anten.com stesinde 'uçak ve otel, paketini özelleştir, seyahat asistanı gibi özel seçeneklerin var olduğunu bildiren Selami Çelebioğlu, sitenin sahip olduğu özellikleriyle yakın gelecekte, seyahate çıkacakların çekim merkezi olacağını söyledi.
Herkesin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hizmet sunduklarını anlatan Selami Çelebioğlu, "Bir seyahat planı olduğunda, gidilecek şehre veya ülkeye yönelik; uçak, konaklama, rent a car gibi tüm süreçler ile ilgili yüzlerce alternatif, aynı anda tek ekran üzerinde bir araya geliyor. Böylece, kişinin, karşılaştırma yapması ve en uygun olanı seçerek satın alması kolaylaşıyor" diye konuştu.
İlk adımda yaklaşık 40 bin kişinin gezi hareketini yöneteceklerini kaydeden Selami Çelebioğlu, birkaç yıl içinde sitenin dünya çapında tanınmasıyla bu sayının katlanarak artacağını sözlerine ekledi.
Manşetler
Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi