Antalya'ya yeni 5 turizm merkezi

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan 5 alanla Kütahya Emet'te bir alan turizm merkezi ilan edildi.

ANKARA- Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan 5 alanla Kütahya Emet'te bir alan turizm merkezi ilan edildi.
"Bazı Alanların Turizm Merkezi Olarak İlanı Hakkında Karar" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, "Antalya Alanya'da Baltepe Turizm Merkezi, Kargıcak Turizm Merkezi, Mahmutlar Gökçebelen Turizm Merkezi, Okurcalar Ortaören Turizm Merkezi, Türkler Akyar Turizm Merkezi ile Kütahya Emet Günlüce Dereli Termal Turizm Merkezi" turizm merkezleri olarak ilan edildi. Kararla, Muğla Milas Bodrum Tuzla Gölü Güneyi Turizm Merkezi'nin ismi "Muğla Milas Bodrum Tuzla Gölü Turizm Merkezi" şeklinde değiştirilirken, bu merkezin ve Aksaray Hasan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin sınırları da değiştirildi.

Manşetler

Turistik Doğu Ekspresi Başlıyor: İki Kişi Gidiş-Dönüş 33 Bin TL
Danıştay’dan Airbnb Vergisi İçin Durdurma Kararı
İstanbul, 5 yıldızlı otelde dünyanın zirvesinde
TAV Havalimanları’nda Hisse Yapısı Değişti
Teos Yat Limanı Projesi askıya çıktı
Ersoy: ETS ve otel zincirleri devletten teşvik almıyor
Fransa’dan Türk vatandaşları için örnek vize kararı 
Skal Marmara 2026’yı “şekerpare” lezzeti ile karşıladı
TGA, Pazarlama ve Medya Alanlarında 8 Personel Alacak
Osmanlı Ege’sinde ezanla çanın buluştuğu yılbaşı