Antalya'da silahlı otel baskını

Konyaaltı İlçesi’ndeki bir oteli tabancayla basan kimliği belirsiz iki kişi, 2 otel çalışanını tabancayla yaralayıp, birini de darp etti

ANTALYA- Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’ndeki bir oteli tabancayla basan kimliği belirsiz iki kişi, 2 otel çalışanını tabancayla yaralayıp, birini de darp etti.

Konyaaltı İlçesi Altınkum Mahallesi 414. Sokak’ta hizmet veren bir otele saat 22.00 sıralarında gelen 2 kişi, otel çalışanları 33 yaşındaki Hasan İrinesi ve Ertan Çoklar’a ellerindeki tabancalarla ateş etti.

Mermilerin isabet ettiği Çoklar ve İrinesi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar, olay yerinden ayrılacakları sırada kendilerine müdahale etmek isteyen soyadı açıklanmayan Şehmuz adlı otel çalışanını da darp etti.

Manşetler

Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!