Antalya Muratpaşa'da nikahta 10 çift 02.02.2022 tercih etti

Muratpaşa Belediyesi Evlendirme Memurluğu, takvimin sadece ‘0’ ve ‘2’ rakamlarından oluştuğu günde, en yoğun saatlerini yaşadı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi 2 saat içinde, evliliklerini takvimin sadece ‘0’ ve ‘2’ rakamlarından oluştuğu günde gerçekleştirmek isteyen 10 çiftin nikahı kıydı. O çiftlerden biri olan Bekir Sıtkı Karacula ve Inna Bashutina 02.02.2022’yi özel olarak seçtiklerini söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Evlendirme Memurluğu, takvimin sadece ‘0’ ve ‘2’ rakamlarından oluştuğu günde, en yoğun saatlerini yaşadı. Belediyede 2 ayrı salonda yapılan nikah törenlerinde 2 saat içinde 10 çift dünya evine girdi. Muratpaşa’da Bekir Sıtkı Karacula ve Inna Bashutina da 02.02.2022’de dünya evine giren çiftlerden biri oldu. Arkadaşlarıyla birlikte Muratpaşa Belediyesi Nikah Salonu’na gelen çift, nikah memurunun sorusuna büyük bir heyecanla “Evet” diyerek karşılık verdi. İmzaların ardından Aile Cüzdanı Inna Bashutina Karacula’ya teslim edildi.  Damat Bekir Sıtkı Karacula “02.02.2022 özel bir tarih. Güzel bir tarih. Biz de bugünde evlenmeyi tercih ettik” dedi. Inna Bashutina Karacula duygularını “Mutluyuz” diyerek özetledi.

Manşetler

İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı