Antalya Kitap Fuarı, 15-24 Ekim'de 11 kez Cam Piramit'te açılıyor

Başkan Böcek, geçen yıl pandemi nedeniyle ara verilen Antalya Kitap Fuarı’nın 15-24 Ekim tarihleri arasında Cam Piramit’te düzenleneceğini söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Kitap Fuarı, 15-24 Ekim tarihleri arasında ‘Gelecek Bilgiyle Yeşerecek’ sloganıyla Cam Piramit’te 11’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Planlı, kurallı, kimlikli, kültür, sanat ve eğitim odaklı bir Antalya için çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kitapseverlere müjdeyi verdi. Başkan Böcek, geçen yıl pandemi nedeniyle ara verilen Antalya Kitap Fuarı’nın 15-24 Ekim tarihleri arasında Cam Piramit’te düzenleneceğini söyledi.

15 EKİM CUMA AÇILIYOR

Başkan Muhittin Böcek’in Antalya’ya hediye ettiği, her yıl kitapseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Kitap Fuarı bu yıl pandemi önlemleri çerçevesinde 11’inci kez düzenlenecek. Antalya Kitap Fuarı 15 Ekim Cuma günü saat 15.00’da Cam Piramit’te  ‘Gelecek Bilgiyle Yeşerecek’ sloganıyla kapılarını açacak.

İLBER ORTAYLI KONFERANSI

Kitap Fuarı’nın ilk günü ünlü tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı da AKM’de bir konferans verecek. 10 gün  boyunca 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık kalacak fuar boyunca birbirinden değerli yazarlar da okurlarıyla buluşacak. 11. Antalya Kitap Fuarı’na tüm Antalyalılar davetli.

Manşetler

Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!