ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Antalya'nın merkez Kepez İlçesi Belediyesi, rengarenk şekerlerle süslenen araçların yer aldığı ‘Bayram Korteji’ ile ilçe sakinlerine bayram heyecanını balkonlardan yaşattı.
Kepez Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleyici tedbirler kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağında ilçe sakinlerine muhteşem bir eğlence armağan etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, bayramın birinci gününde olduğu gibi, ikinci gününde de ‘Bayram Korteji’ne katılarak ilçe sakinlerinin heyecanına ortak oldu. Başkan Tütüncü, Ramazan Bayramı’nın 2. gününde de bayram şekerleri ile birlikte Kepez’in cadde ve sokaklarına bayram neşesini, heyecanını ve coşkusunu götürdüklerini söyledi. Bayram neşesinin her şeyden önce kalplere geldiğini belirten Başkan Tütüncü, “Eğer bayram sevincini gönüllerde yaşarsak, her yer bayram olur. Çok daha güzel günlerde birbirimize daha güçlü sarılacağız. Hemşehrilerimin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum “ dedi.
Manşetler
Dubai yakınını davet edene 3 bin dirhem teşvik veriyor
IATA, Dünya Yolcu ve Finans Sempozyumu Makao'da
Rönesans ressamı Antonello da Messina'nın- dört eseri çalındı
Başkent Coffee Festival’de üç gün kahve kokacak
Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip