Antalya Büyükşehir Belediyesi şehri çiçeklendirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üst geçitler ve köprülü kavşaklarda bulunan saksıları çiçek ve sarmaşıklarla donattı.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT/ANTALYA- Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli noktalarında yer alan üst geçitler ve köprülü kavşaklarda bulunan saksıları çiçek ve sarmaşıklarla donattı. Kent estetiğini ortaya koyan dokunuşlar yapan ekipler, toplamda 36 bin bitkiyi toprakla buluşturdu. 

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, kentin parkları ve bahçelerinin yanı sıra şehir merkezinde yer alan üst geçitlerde bulunan saksılara ve orta refüjlere bitki dikimi yapıyor.  Ekipler, şehir merkezinde yer alan köprülü kavşakları ve orta refüjleri binlerce çiçekle donatarak renkli bir görsel şölen yaşatıyor.

ANTALYA ÇİÇEK AÇTI

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 adet üst geçitte bulan beton saksılara çiçekli bitkiler ve sarmaşık dikimi yaptı. Üst geçit köprü ve yan peyzaj alanlarında 35 bin yazlık mevsimlik çiçek ve 600 adet bitki toprakla buluşturuldu.  Ayrıca ekipler, havalimanı kavşağında ve orta refüjlerde hali hazırda bulanan güllerin bakımını ve temizliğini gerçekleştirdi.

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı