Anı Tur 25 otel hedefledi-5

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "40’ıncı yıla 2023’ten itibaren 25 otel yatırımı ile gireceğiz. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
MADRID / İSPANYA
- 30’cu yılını Madrid’de 190 konuğuyla kutlayan Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “30’uncu yıla başarılarla girdik. 40’ıncı yıla 2023’ten itibaren 25 otel yatırımı ile gireceğiz. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz” dedi.
Yaklaşık 3 bin çalışanı olan Anı Tur’un 2023 yılında 25 otel açmayı planladığını belirten  Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “2014 yılında Aurum markası ile 350 oda 1050 yatak kapasitesi bulunan 5 yıldızlı bir tesis açtık.  2015 yılı Mayıs ayında Didim Aurum Club Marmara Hotel, Didim Aurum Moon Hotel ve Kuşadası Aurum Signature Hotel’in açılışını yapacağız” dedi.

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını