Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı

Anadolu'nun 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk kez düzenlenen 1920 Koşu Yarışı, Pazar günü Ankara'da başladı ve Anıtkabir çevresinde 10 kilometrelik bir parkurda 1188 katılımcı koştu.

ANKARA - Anadolu'nun 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ilk 1920 Koşu Yarışı , Pazar günü Türkiye'nin başkenti Ankara'da başladı.

Göktürk Holding, Ankara Keçioren Belediyesi, Trendyol, Kızılay Doğal Maden Suyu, Kızılay Gazlı Maden Suyu, Mixmey, Nuh'un Ankara Makarnası ve Acıbadem Sağlık Grubu'nun sponsorluğunda ve Yeşilay'ın sosyal sorumluluk ortağı olarak yer aldığı yarış, Anadolu'nun genel merkezi önünde yerel saatle 10:00'da (07:00 GMT) başladı.

Yarışın başlangıç ​​düdüğünü Ankara Valisi Vasip Şahin ve Anadolu Ajansı CEO'su Serdar Karagöz vurdu.

10 kilometrelik (6,2 mil) yarışa toplam 1.188 katılımcı iştirak ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün türbesi Anıtkabir'in etrafından geçen bir parkuru takip eden yarış, başlangıç ​​noktasına geri dönerek sona erecek.

Ulusal yayın kuruluşu TRT Spor Yıldız'da canlı olarak yayınlanıyor.

Manşetler

Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız