American Airlines, kapı bitlerine karşı mücadele ediyor.

Kapı bitleri, grupları çağrılmadığı halde kapıya hücum eden yolcular için kullanılan, sevgisiz ve pek de hoş olmayan bir terimdir.

NEW YORK - Kapı bitleri, , grupları çağrılmadığı halde kapıya hücum eden yolcular için kullanılan, sevgisiz ve pek de hoş olmayan bir terimdir. Amerikalılar durumdan kaçınmanın bir yolunu deniyorlar . Elektronik olarak.

American, New Mexico, Arizona ve Virginia'daki havalimanlarında belirli bir gruba binmeleri için atanan yolcuları beta test etmek ve erken binerek bu kuralı atlatmaya çalışmak için bir sistem kullanıyor. Uçağa atandığınız grubun dışından binmeniz durumunda bip sesi çıkaran elektronik bir sensör veriliyor. İhlal eden kişinin doğru grubuna gönderilmesi dışında herhangi bir ceza veya yaptırım yok.

Değerli bir fikir.

Kapı biti gerçekten zaman alıcı bir sorundur. Bu özellikle zorlu dönüş süreleriyle karşı karşıya olan havayolları için geçerlidir. Her dakika önemlidir. Havayolları para kazanmanın yolunun programa uymak olduğunu bilir. Ve bahsettiğimiz yolcu tipini biliyorsunuz. Bunlar, binişe ve Grup E'ye atanan ve erken koltuklarına ulaşmak veya imrenilen baş üstü dolap alanını ele geçirmek için Grup A'ya gizlice girmeye çalışan gizli kişilerdir.

Her yerde bulunabilirler, bu yüzden bu isimle anılırlar.

American, CNN'e e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar yapılan testin sonuçlarından memnunuz" dedi.

Havayollarının ele alması gereken daha önemli konular muhtemelen vardır. Açıkçası, trafik sıkışıklığının ortasında korna çalan birinin yardım edeceği gibi geliyor. Kapı bitleri can sıkıcı olabilir ama sıraya girmeye çalışan insanlara sinir olursunuz.

Kurallar uyulmak içindir.

Manşetler

İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı