Ambargoyu Hilton ile delecek

Cratos Premium Hotel’in ortaklarından Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozoğlu, Hilton’la işletmecilik için görüşme yaptıklarını açıkladı.

LEFKOŞA- KKTC’de geçen yıl hizmete giren Cratos Premium Hotel’in ortaklarından Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozoğlu, Hilton’la işletmecilik için görüşme yaptıklarını açıkladı. Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozoğlu, Cratos Premium otelin Hilton tarafından işletilmesi konusunda iki aydır görüşmelerinin olduğunu belirterek,
“Hilton KKTC’de bir otel işletmek istiyordu. Adanın en büyük yatırımı olan Cratos’u seçti. Hilton adaya giren en büyük uluslararası zincir olacak ve ambargoyu da ortadan kaldıracak” dedi. Dört ay içinde görüşmelerin sonuçlanmasını beklediklerini dile getiren Bozoğlu, şu bilgileri verdi: “İsim konusunda anlaşamıyoruz. Biz Cratos ismini korumak istiyoruz onlar Hilton olsun istiyor.”

Ek yatırım yapılacak
Bozoğlu, “Otelde teknik inceleme yapıldı. Hilton standartlarında olabilmesi için ek 10 milyon dolarlık yatırım yapabiliriz” dedi. Boz Group bünyesindeki beş yıldızlı otel, Temmuz 2010’da 220 milyon dolarlık yatırımla açılmıştı.

Hürriyet
 

Manşetler

Universal, Avrupa'daki ilk tema parkını inşa edecek
1.000 otel, Booking.com'dan tazminat alabilir
Royal Caribbean'dan 13 gemi ile 2027-2028 Karayip
Cuna del Alma mega turizm projesine direniş
Bodrum'dan hareket eden mürettebatlı gulet turu
İspanya aşırı sıcaklara karşı sığınak ağı kuruyor
Yayla Çorbası, CNN'nin "Dünyanın En İyi 20 Çorbası" arasında
''Noel Baba; dünyaya yayılan bir iyilik çağrısı''
Dört otel, airbnb rekabeti nedeniyle kapanıyor
Zindan Kalesi'nden 5 sanduka taşındı