Alltours fiyatlarını aşağıya çekti

Alltours, 2012 yaz sezonu öncesi havayolu şirketleri ve otelcilerle yaptığı görüşmelerin ardından dönem için kapasite arttırımına giderken fiyatları aşağıya çekti.

 FRANKFURT- Almanya'nın önde gelen tur operatörleri arasında yer alan Alltours, 2012 yaz sezonu öncesi havayolu şirketleri ve otelcilerle yaptığı görüşmelerin ardından dönem için kapasite arttırımına giderken fiyatları da aşağıya çekti.
Alltours, havayolu şirketleri ve otelcilerle yaptığı görüşmelerin ardından yaz sezonu öncesindeki dönem için fiyatları düşürdü. Fiyatların düştüğü destinasyonlar arasında Mayorka, Türkiye, Mısır, Kanarya Adaları ve Tenerife bulunuyor. Yapılan indirimler ile birlikte ailelere katalog fiyatları üzerinden yüzde 41'e varan oranlarda indirim sağlandı. Çocuk sahibi tek ebeveyn için indirim oranı ise yüzde 47'ye ulaşıyor.
Alltours indirimli fiyatlarla birlikte yaz sezonu dönem öncesine artacak ilgiyi karşılamak için de charter havayolları ile kapasite artışı için anlaşmalar yaptı. Buna göre söz konusu dönem için Mayorka, Mısır ve Türkiye kapasitelerinde artışa gidildi.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi