alltours 195 seyahat satış uzmanını Türkiye'de ağırladı

alltours tarafından Türk Rivierası'na düzenlenen Üç bilgilendirme gezisine katılan seyahat profesyonelleri bölgeyi ve farklı otel konseptlerini yerinde tanıma fırsatı buldu

ANTALYA -  alltours tarafından Türk Rivierası'na düzenlenen üç bilgilendirme gezisine toplam 195 seyahat satış uzmanı katıldı. Bölgeyi yakından tanıyan deneyimli Türkiye uzmanlarının yanı sıra Türk Rivierası'nı ilk kez ziyaret eden katılımcılar da güncel otel ürünlerini ve destinasyonun sunduğu olanakları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Program yalnızca otel ziyaretleriyle sınırlı kalmadı. Destinasyon hakkında kapsamlı bir izlenim edinmeleri amaçlanan katılımcılar, farklı otel konseptlerini doğrudan karşılaştırarak müşterilerine yönelik danışmanlık hizmetlerinde kullanabilecekleri deneyimler kazandı.

Farklı otel konseptleri yerinde incelendi

Katılımcıların özellikle olumlu değerlendirdiği konuların başında ziyaret edilen otellerin çeşitliliği geldi. Farklı konseptlere ve hedef kitlelere yönelik tesislerin programa dahil edilmesi, Türk Rivierası'ndaki turistik ürün yelpazesinin genişliğini ortaya koydu.

Ziyaret edilen tesisler arasında yeni alltoura Club Hotels Side Prenses Resort & Spa ile Sidekum da yer aldı. Seyahat satış uzmanları böylece gelecekte müşteri danışmanlığında daha fazla öne çıkması beklenen bu ürünleri doğrudan tanıma imkânı elde etti.

Türkiye uzmanları da yeni izlenimlerle döndü

Türk Rivierası'nı ilk kez ziyaret eden katılımcılar için geziler destinasyonu kapsamlı biçimde tanıma fırsatı sunarken bölge konusunda deneyimli seyahat profesyonelleri de alltours'a göre çok sayıda yeni izlenim ve güncel ürün bilgisi edindi.

Üç bilgilendirme gezisi böylece klasik ürün eğitimini destinasyonun doğrudan deneyimlenmesiyle bir araya getirirken 195 katılımcıya Türkiye tatili planlayan müşterilerine yönelik danışmanlıklarında kullanabilecekleri güncel ve uygulamaya dönük bilgiler kazandırdı.

Manşetler

27 zengin Türk'ün verileri çalındı!
Yaşlı Almanlar tatil için eylül ayında geldi!
Konak Pier ihalesi neden iptal edildi?
Schengen sınırlarında EES krizi: 9 ülke erteleme kararı aldı
TÜROB’dan turizm çalışanlarına sigarayı bırakma desteği
Joachim Hartl: Türkiye yeni nesil turizmin vizyoner lideri
HOTREC Başkanı: Teknoloji samimi insanın yerini alamaz
Babayev: Gelecek, inovasyon ile insan dengesinde yatıyor.
Dimitris Manikis: Türkiye hızlı büyüyen kilit pazar
Profesyoneal turist rehberleri,yeşil pasaport istiyor