Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen, oğluna otel arazisi hediye etti.

İSTANBUL - Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt’un “Ali Şen’den baba hediye” başlıklı yazısında Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen’in oğluna hediye ettiği otel arazisinin detaylarına değindi.

Fenerbahçe’nin efsanevi başkanlarından Ali Şen’in küçük oğlu Metin Şen, 2013’te aile şirketleri Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp restoran işine girmişti.

Şirketteki hissesini babasına satan Metin Bey, ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile ortak şirket kurup dünyaca ünlü bir restoranı Türkiye’ye getirmişti. Ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğine tek başına devam eden Metin Şen’e, Ali Şen’den çok ‘baba’ bir hediye geldiğini öğrendim! Ali Şen, oğluna, Bodrum Güvercinlik’te bir otel arazisi hediye etmiş.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri