Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Babacan, durumunun iyi olduğunu ve bir süre karantina altında kalacağını kaydetti.

ANKARA - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Babacan, durumunun iyi olduğunu ve bir süre karantina altında kalacağını kaydetti.

Babacan paylaşımında "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah.Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin." dedi.

 

Manşetler

Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek