Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Babacan, durumunun iyi olduğunu ve bir süre karantina altında kalacağını kaydetti.

ANKARA - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Babacan, durumunun iyi olduğunu ve bir süre karantina altında kalacağını kaydetti.

Babacan paylaşımında "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah.Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin." dedi.

 

Manşetler

FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I