TRABZON-Yerel medyanın kaynak sorununun çözümüne katkıda bulunmak için harekete geçen Basın İlan Kurumu, "Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor Geleceğin Medyasına Hazırlık" konseptinde düzenlediği etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Birincisi Gaziantep"te, ikincisi İzmir"de yapılan seminerin üçüncü durağı Trabzon.
Trabzon Novotel"de başlayacak programa Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Ordu ve Samsun"dan gelecek yerel basının
temsilcileri katılacak.
Yoğun katılım beklenen seminere Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da katılacak. Oynadığı reklam filmiyle yaygın ve sosyal medyada fenomen olan ünlü işadamı, deneyimlerini ve bilgi birikimlerini gazetecilere aktaracak.
Basınımızın geleneksel gazeteciliğin yanısıra, elektronik habercilik dünyasına uyum sağlaması ve yeni ekonomik fırsatlardan yararlanmaları hedeflenen seminerde reklam ve medya sektöründe uzmanı birçok profesyonel deneyimlerini paylaşacak.
Manşetler
İstanbul’un Atlantis’i: Sular altındaki "Lanetli" 10. ada Vordonisi!
ITB Berlin: Savaşın gölgesinde diyalog ve dayanıklılık gösterdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi