Alanya'da, kısıtlamada denizin keyfini sörfçüler çıkarıyor

Antalya'nın Alanya ilçesine gelen bir grup izinli sörfçü kısıtlama nedeniyle boş kalan sahilde sörf yaparak keyifli zaman geçirdi.

ALANYA - Antalya'nın Alanya ilçesine gelen bir grup izinli sörfçü kısıtlama nedeniyle boş kalan sahilde sörf yaparak keyifli zaman geçirdi.

Hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü ve dalga boyunun 2 metreyi bulduğu Alanya'da bir grup sörfçü, Keykubat Plajı'nda sörf yaptı. İlçe merkezindeki plajda oluşan dalgalara kendilerini bırakan sörfçüler, keyifli vakit geçirdi. Sokağa çıkma kısıtlamasında sahiller tamamen kendilerine kalan sörfçüler, İstanbul Şile'den geldiklerini ve Alanya Kaymakamlığı'ndan ve Türkiye Dalga Sörfü Federasyonu'ndan izin aldıklarını, sörf yapabilmek için Alanya'yı tercih ettiklerini söyledi.

'MÜKEMMEL BİR HİS'

Lisanslı sörfçülerden Efe Çıtakoğlu, arkadaş grubu ile geldiklerini belirtirken, "Fırtınaları takip ediyoruz. Bugün federasyondan iznimiz aldık sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen iznimizi aldık. Mükemmel bir his Türkiye'nin 12 ayında Akdeniz ve Karadeniz'de sörf oluyor. Kışın Akdeniz çalışırken, yazın Karadeniz bölgesi ama burası biraz daha kaliteli" dedi.

Bengisu Yalvaç ise, "Bu hafta sonu kaymakamlık ve federasyondan iznimizi alarak dalgalara geldik. Gayet güzel bir gün geçiriyoruz" diye konuştu

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı