Alanya'da kaybolan Hollandalı çiftin cüzdanı teslim edildi

Cüzdanları bulunan ve içerisinde kimlik, pasaport, kredi kartı vb. önemli evraklar olan cüzdanlar sahiplerine ulaşılarak evlerine teslim edildi.


Abdurrahman Büyükkeskin
Alanya/Antalya -
Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, bulunan veya birime teslim edilen cüzdan, çanta vb. eşyaları emniyet güçleriyle ortaklaşa çalışarak sahiplerine ulaştırıyor.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaybolan eşyaların sahiplerine ulaşarak teslim ediyor. Ekipler, tatile gelen veya şehirden taşınan vatandaşlara da ulaşarak eşyalarını kargo yoluyla kendilerine gönderiyor. Bu kapsamda cüzdanları bulunan ve içerisinde kimlik, pasaport, kredi kartı vb. önemli evraklar olan cüzdanlar sahiplerine ulaşılarak evlerine teslim edildi.

“ZABITA EKİPLERİ SAYESİNDE BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTULDUK”

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri telefon ile ulaştıkları cüzdan sahiplerinin evine giderek kendilerine teslim ettiler. Ayşe ve Hollanda vatandaşı Antonie Van Dalen çifti cüzdanlarına ulaştıkları için büyük mutluluk yaşadılar. Antonie Van Dalen’e ait olan cüzdan içerisinde bulunan pasaport vb. evraklar nedeniyle kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Ayşe Van Dalen; “Hollanda’da bu tip kayıp evrak işleri büyük sıkıntıya yol açıyor. Eşim de pasaport ve kimliğini iptal ettirmek için görüşmeler gerçekleştiriyordu. Alanya Belediyesi Zabıta ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok büyük bir sıkıntıdan kurtardılar.”

Cüzdanını teslim alan bir başka vatandaş Pelin Demir de zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti.

CÜZDANI KARGOYLA TESLİM ETTİLER

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, şehirden ayrılan Ahmet Karadeniz'e telefon yoluyla ulaşarak adres bilgilerini aldı. Kargoya giden ekipler, cüzdanı teslim ederek Antalya’da bulunan vatandaşa postaladı.

Vatandaşlara cüzdanlarını teslim eden Zabıta Simge Özcan yaptığı açıklamada, “Bizlerin bulduğu yada birimimize bırakılan eşyaların sahiplerine ulaşarak eşyalarını teslim ediyoruz. Bugün teslim ettiğimiz cüzdanlarını alan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Vatandaşların mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Manşetler

İliteşim ve Turizmde küresel dönüm noktası gerekiyor
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor