Alanya'da 23 Nisan'da 15 yaş altı tüm çocuklara teleferik ücretsiz

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye vererek, teleferiği ücretsiz yaptı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Alanya/Antalya -
Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye vererek, teleferiği ücretsiz yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Alanya'da yaşayan çocuklara en güzel hediye Başkan Yücel’den geldi. Başkan Yücel 23 Nisan’a özel 15 yaş ve altı çocuklara Alanya Teleferiğinin ücretsiz olduğunu açıkladı. ‘Bugün çocuklarımızın günü’ diyen Başkan Yücel, “15 yaş ve altı çocuklarımız 23 Nisan’da teleferiğe ücretsiz olarak binebilecekler. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Alanya Kalesi’nin tarihi dokusu ve doğal güzelliklerini gezmesini, görmesini temenni ediyoruz. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” dedi.

Manşetler

Bodrum'da Euro devri: Lahmacun 30, hamburger 42 euro
Vize başvurularındaki kayıp para 350 milyar lira
Dünya Kupası, ABD otelleri için beklentileri karşılamadı
Tarihi yapılarda yangın yönetmeliği çıkmazı
Efeler Yolu Ultra Trail yarışları Birgi’de düzenleniyor
Turizm 2025 rakamlarını yakalamayı hedefliyor
Lufthansa Group 20 yeni uzun menzilli uçak siparişi verdi
Costa Cruises Türkiye'ye olan stratejik bağlılığını güçlendiriyor
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi