Alaçatı’da sörf ve müzik festivali

Dünya Slalom Windsurf Şampiyonası (PWA World Cup) 11-16 Ağustos'ta Alaçatı’da yapılacak. Dünyanın en ünlü isimleri şampiyona için Türkiye’ye gelecek.

SERDAR BAPOĞLU-TURKSAIL


İZMİR/ALAÇATI- Dünya Slalom Windsurf Şampiyonası (PWA World Cup) 11-16 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı"da yapılacak. Dünyanın en ünlü isimleri şampiyona için Türkiye"ye gelecek.
35 ülkeden 95 sporcunun katılacağı şampiyona SportsWorks tarafından düzenleneniyor. Organizasyon kapsamında renkli aktiviteler ve bir de müzik festivali yer alıyor.
Alaçatı'nın atmosferine renk katan Surf'n Sound Spor ve Müzik Festivali bu yıl 11-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.
Son birkaç yılın en popüler tatil beldesi Alacatı, yeniden 2008 PWA World Cup ile windsurf tutkunlarını bir araya toplayacak.
SportWorks tarafından Alaçatı için oluşturulan organizasyonda Dünya Slalom Windsurf Şampiyonası, renkli aktiviteler ve konserlerin yer aldığı Surf"in Sound Spor ve Müzik Festivali 4. yılında Pegasus Airlines ana sponsorluğunda Myga Surf City'de düzenlenecek.
Windsurf sporunun en süratli ve en keyifli disiplini Slalom'da Amerika, Japonya, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Danimarka, İsviçre, Almanya, Yunanistan, Fransa, İtalya gibi 35 ülkeden dünyanın en hızlı ve en iyi 95 sporcusu erkekler ve bayanlar kategorisinde madalya mücadelesi verecek.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu