Akdeniz Üniversitesi Manavgat'a 2 üniversite açılmasını onayladı

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Akdeniz Üniversitesi Senatosu'nun MATSO Turizm Fakültesi'nden sonra Manavgat Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi açılmasını onayladığını söyledi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
SİDE/MANAVGAT/ANTALYA - Akdeniz Üniversitesi senatosu Manavgat Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi açılması kararını onayladı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Akdeniz Üniversitesi Senatosu'nun MATSO Turizm Fakültesi'nden sonra Manavgat Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi açılmasını onayladığını söyledi.
Başkan Boztaş, yaptığı yazılı açıklamada,

''Emeklerinden dolayı başta rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal olmak üzere en başından bu tarafa konuyu takip eden emekleri olan komisyon ve senato üyesi hocalarımıza Manavgat İş dünyası adına teşekkür ediyorum.'' dedi.

Manşetler

Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız