Airshow’un Sponsoru THY

Avrupa -Ortadoğu rotasında bölgesinin en büyük sivil havacılık fuarı olmak isteyen Ankara Airshow’un Ana Sponsorluğunu Türk Hava Yolları üstlendi.

İSTANBUL- Avrupa - Ortadoğu rotasında bölgesinin en büyük sivil havacılık fuarı olmak isteyen Ankara Airshow"un Ana Sponsorluğunu Türk Hava Yolları üstlendi. Bayrak taşıyıcı konumundaki Türk Hava Yolları"nın Airshow"a katılımı bölgedeki diğer havayolu şirketlerini de harekete geçirirken, üretici ve tedarikçilerin yeni rotası da Ankara olarak değişti.

 

CNR Ekspo Fuarcılık tarafından 9-12 Ekim 2008 tarihlerinde başkent Ankara"da Etimesgut Havaalanında yapılacak 2. Sivil Havacılık Fuarı Airshow"a, Türk Hava Yolları"ndan tam destek kararı çıktı. Ankara Airshow, THY"nin bölgesel havacılığın gelişimini hızlandırmak amacıyla kurduğu AnadoluJet"in Ankara merkezli uçuşlara başlamasının ardından bu markayı güçlendirmek ve önümüzdeki 3 yıllık süreçte bölgesel havacılığa yapacağı yatırımlar için nabız yoklama çalışmaları için basamak olacak.

 

Türkkuşu Tesisleri Etimesgut Havaalanı"nda gerçekleşecek Airshow, Türk Hava Kurumu dışında sivil havacılığın gelişimi için çabalayan sivil toplum kuruluşları ve akademik çevrelerce de destekleniyor. Tam zamanlı olarak Airshow"a ayrılan Etimesgut Havaalanı, Airshow ile birlikte dünyaca ünlü akrobasi pilot ve takımlarının gösterilerine de evsahipliği yapacak. Geçen fuarda Acromach Sky Dancers"i ağırlayan Airshow"a bu yıl 4 takım katılacak.

 

Airshow fuarının genel katılım gruplarını bölgesel havacılık, MRO, hava trafik kontrol, havalimanı ekipman ve hizmetleri ile havacılık yazılımları oluşturuyor. Bununla birlikte sivil havacılık bünyesinde bulunan tüm hava ve yer hizmetleri ile uçuş okulları, finans, danışmanlık, model uçak, sportif havacılık gibi başlıklar da Airshow"da yer alıyor.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?