Air Greeland, ekibe Covid 19 bulaşınca bilet satışlarını durdurdu

Grönland ulusal havayolu şirketi Air Greeland ekiplerde artan Covid 19 vakaları nedeniyle bilet satışlarını durdurdu.

KOPENHAG- Grönland ulusal havayolu şirketi Air Greeland ekiplerde artan Covid 19 vakaları nedeniyle bilet satışlarını durdurdu. avayolunun kabin ekiplerinde artan vakalar nedeniyle planlamada sorun yaşandığını ve bu nedenle 16 Ocak tarihine kadar bilet satışlarının durdurulduğu belirtildi.

Havayolunun kritik hastalık, yakın ailede ölüm ve benzeri nedenlerle seyahat etmek zorunda olan yolculara bilet satışının yapılacağı açıkladı.

Bu uçuşlar içinde şirketin kabin ekibi olmadan uçuşları gerçekleştireceği ve 37 yolcu kapasiteli Dash-8 uçağını en fazla 19 kişi ile sınırlanacağı açıklandı.

Havayolunun Danimarka Ulaştırma Otoritesinden uçuşlar için özel izin aldığı belirtildi.

Şirket ayrıca personel ve yolcular arasındaki yaygın enfeksiyon ve karantina nedeniyle uçuş planlamasında değişiklikler olabileceği açıklandı.

Manşetler

Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız
2026’da aşırı turizmin öne çıktığı 8 destinasyon
İş Bankası Grubu üst yönetiminde görev değişimi