Air Astana, Sri-Lanka'ya tarifeli seferlere başlıyor

Haftada iki gün Almatı ile Kolombo arasında yapılacak seferler, Salı ve Cuma günleri Airbus A321LR uçakları ile gerçekleştirilecek.

ALMATI - Air Astana, Almatı ile Sri Lanka'nın ticaret merkezi olan Kolombo arasında tarifeli seferlerini 3 Aralık 2021'de başlatacak. Haftada iki gün yapılacak seferler, Salı ve Cuma günleri Airbus A321LR uçakları ile gerçekleştirilecektir.

Uçağın Almatı'dan kalkış saati 05.30 olup, Kolombo'ya varışı 11.30 olacaktır. Dönüş uçağı Kolombo'dan 12:30'da hareket edecek ve 19:40'ta Almatı'ya varacaktır. Tüm saatler ülkelerin yerel saatleridir. Uçuş süreleri 6 saat 30 dakika ve 6 saat 40 dakikadır.

Air Astana Satış Direktörü Islam Sekerbekov, "Air Astana, Şubat-Nisan 2021 arasında Almatı ve Sri Lanka arasında charter uçuşlarını başarıyla gerçekleştirdi ve rotada yaklaşık 3.000 yolcu taşıdı. Tarifeli uçuşlarla pazara geri dönmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Sri Lanka tüm aşıları kabul ediyor. 2 yaşından büyük çocuklar da dahil olmak üzere aşı yaptırmamış yolcular, kalkıştan en geç 72 saat önce alınan negatif sonuçlu bir PCR test sertifikası ibraz etmelerini istiyor.

Manşetler

Bodrum'da Euro devri: Lahmacun 30, hamburger 42 euro
Vize başvurularındaki kayıp para 350 milyar lira
Dünya Kupası, ABD otelleri için beklentileri karşılamadı
Tarihi yapılarda yangın yönetmeliği çıkmazı
Efeler Yolu Ultra Trail yarışları Birgi’de düzenleniyor
Turizm 2025 rakamlarını yakalamayı hedefliyor
Lufthansa Group 20 yeni uzun menzilli uçak siparişi verdi
Costa Cruises Türkiye'ye olan stratejik bağlılığını güçlendiriyor
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi