Air Arabia İstanbul'dan rekor

Özel promosyonlarla en ekonomik uçuşları yapan Air Arabia’nın İstanbul GSA Ofisi iki yılda yüzde 178.3 ciro ile rekor kırdı.

Özkan ALTINTAŞ-Türkiye Turizm


İSTANBUL- Birleşik Arap Emirlikleri"nden Sharjah"a  uyguladığı özel promosyonlarla en ekonomik uçuşları yapan Air Arabia"nın İstanbul GSA Ofisi iki yıl içinde tüm destinasyonları geçerek yüzde 178.3 ciro ile rekor kırdı.
Air Arabia"nın Türkiye GSA Müdürü Haluk Aksoy, “Arka arkaya uyguladığmız kampanyalarla hem geniş bir müşteri kitlesi kazandık, hem de Air Arabia"nın adının Türkiye"de bilinmesini sağladık. Ancak bu başarı bize yetmiyor. Şimdi bu başarıyı korumak için çalışıyoruz” dedi.




Yaptığı kampanyalarla büyük bir müşteri kitlesine ulaşan Sharjah"ın  ekonomik havayolu Air Arabia, gidiş -dönüş fiyatlarla haftada 2 kez Sabiha Gökçen Havalimanından uçuşlarını sürdürüyor.

Rezervasyonlar için Türkiye GSA ofisi 212.234 20 88 veya 400"e  yakın yetkili acentesiyle hizmet veren Air Arabia"nın deneyimli Türkiye GSA Müdürü Haluk Aksoy ve ekibinin iki yıl gibi bir sürede ciro bazında rekor kırmaları tüm şirketin dikkatini çekti. Air Arabia"nın Sharjah"a  uçan ve Dubai"de çeşitli işlerde çalışan Uzakdoğluluar bulunuyor. Yıllardanberi Dubai"de çalışan Hintli, Çinli ve Bangladeşli  yolcularını yoğunluğunu geçerek, Türkiye"de daha kaliteli ve seçkin bir yolcu kesimini yakalayan Air Arabia"nın Türkiye GSA ofisi değişikliği sağlayarak havayoluna yüksek ücretli havayollarının yapısını  kazandırdı.

Manşetler

Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Havalimanlarında dijital gümrük dönemi başladı
Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Airbnb’den Ev Kiralayacaklar Dikkat!
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
 Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim