AHL’de obezite merkezi açıldı

Portclinic, Araetus Diyabet ve Reaktif Hipoglisemi Enstitüsü işbirliği ile AHL'de çalışanlara yönelik “Yaşam Sağlığı ve Kilo Kontrol Merkezi” açtı.

İSTANBUL- Atatürk Havalimanı dahil 37 havalimanında sağlık hizmetlerini yürütmekte olan Portclinic, Araetus Diyabet ve Reaktif Hipoglisemi Enstitüsü işbirliği ile İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çalışanlara yönelik “Yaşam Sağlığı ve Kilo Kontrol Merkezi” açtı.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Fatih Ergökmen Konferans Salonu’nda yapılan açılışa Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, TAV CEO’su M. Sani Şener ve havalimanında faaliyet gösteren birçok kurum ve kuruluşun üst düzey yetkilileri katıldı.
Türk Diyabet Cemiyeti ve Türk Diyabet & Obezite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nazif Bağrıaçık ve Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit tarafından katılımcılara obezitenin nedenleri, nasıl engellenebileceği ve diyabetten korunma yöntemleri hakkında kısa bir konferans verdi.
DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal konferansın sonunda yaptığı konuşmada DHMİ olarak Portclinic'e desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Konferansın ardından, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, AHL Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Türk Diyabet Cemiyeti ve Türk Diyabet & Obezite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nazif Bağrıaçık ve Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit ve Port Clinic yetkilileri “Yaşam Sağlığı ve Kilo Kontrol Merkezi”nin açılışını yaptı.
Atatürk Havalimanı personellerinin obezite ve diyabetten korunmaları için Portclinic merkezlerine başvurmalarının yeterli olacağı ifade edilirken yapılacak testlerden sonra kişiye özel diyet ve egzersiz programı uygulanacak.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri