Ahlat platformunda turizm

Ahlat platformu toplantısında ilçenin tarihi ve turistik potansiyelinin daha çok değerlendirilmesi adına önemli açıklamalar yapıldı.

BİTLİS -Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Ahlat platformu toplantısında ilçenin tarihi ve turistik potansiyelinin daha çok değerlendirilmesi adına önemli açıklamalar yapıldı.

Kaymakam Bilal Şentürk, ilçenin tarihi ve turistik zenginliklerini tanıtmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Platformun amacı katılımcıların görüş açısı ile yeni bir oluşum meydana getirmek ve yeni projeler üreterek güzel hizmetler sunmaktır. Turizm yönünden tanıtımda internet ve haber ajanslarından daha iyi istifade edeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez da, yapılan platformun sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin ortaya çıkarılması açısından önemli olduğunu açıkladı.

Gülmez, "Belediye olarak ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması ve tarihi güzelliklerin daha da ön plana çıkarılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Van gölü kirliliğini önlemek amacı ile kurulan arıtma tesisimiz haziran ayında faaliyete geçecek.Yapılacak hizmetlerle ve alınan karalar doğrultusunda bizde belediye olarak üzerimize düşen hizmetleri yerine getireceğiz." diye konuştu.

Toplantı, Ahlat formunun düzenlemiş olduğu fotoğraf kulubünün slayt gösterisi ile son buldu.

 

Manşetler

Mehmet Ali Ağca'nın Papa’ya suikast yaptığı yer turistik oldu
Banksy'den Londra'nın merkezinde yeni heykel
Wego, Türkiye turizmini MENA pazarında güçlendiriyor
Stratonikeia Antik Kenti tiyatrosu etkinliklere açılacak
Ege'ye turist getiren Salamender Voyages iflas etti
BMI Business School’un En Etkin 50 CFO listesi
Alanya'nın dijital göçebe turizminde liderlik için yol haritası
Salda Gölü uzay araştırmaları için doğal laboratuvar
İstanbul Havalimanı dördüncü pistle kapasitesini artırıyor
İspanya’da turizmde aşırı sıcağa karşı yeni önlemler