YALOVA -Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları'ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.
Kendisine ait özel helikopterle Yalova'ya gelen işadamı Ali Ağaoğlu, yat limanında AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı Ali Demirhan tarafından karşılandı.
Daha sonra il merkezindeki bir kafeteryaya geçen Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamada, reklamlar için biraz fazla para istediğini belirterek, şunları söyledi:
"En son Türk Hava Yolları reklam teklifinde bulundu. 5 milyon dolar istedim. Reklamdan aldığım parayı eğitime bağışlıyorum. İnşallah iyi bir reklam geliri alır, onunla da Yalova'ya bir okul yaparım. Reklamdan aldığım ilk parayla Yalova'ya okul yapacağım."
Gazetecilerin sorusuna üzerine siyaseti düşünmediğini dile getiren Ağaoğlu, şöyle devam etti:
"Hayatımın 4'te 3'ü iş. Siyasetle yakından uzaktan işim yok. İstihdam oluşturabiliyorsam bu benim için önemli. Ali Demirhan benim kardeşimdir. O'na destek oluyorum. Ali Demirhan'ın hem Yalova'ya hem de ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum. Türkiye'yi geleceğe genç kuşak taşıyacak. İnşallah başarılı olur. Olursa da bu ülkenin bir kazanımı olur."
Ağaoğlu, milletvekili aday adayı Ali Demirhan ile birlikte Yalova Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Manşetler
Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri