Afrika pazarı Export Gateway to Africa ile İstanbul’da kuruluyor

Türkiye ile Afrika ülkeleri arasındaki ticaret hacmini artırmak amacıyla, 2-4 Aralık 2021 tarihlerinde global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

İSTANBUL- Export Gateway to Africa daralmakta olan Avrupa pazarının ötesine geçerek Türkiye’nin önde gelen sektörleri için Afrika’ya uzanan geniş bir ticaret ve ihracat ağı oluşturmak ve Türkiye ile Afrika ülkeleri arasındaki ticaret hacmini artırmak amacıyla, 2-4 Aralık 2021 tarihlerinde global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye ekonomisini uluslararası pazarda ileriye taşıyacak olan fuar, katılımcıları Afrikalı iş insanlarıyla buluşturarak yeni ticari bağlantılar kurmaları, bilgi paylaşımında bulunmaları, karlı yatırım ve iş anlaşmaları yapmalarına fırsat sunacak.



Fuar, katılımcılara dünyadaki küresel değişim fırsatlarından yararlanarak 100 Milyar USD’ye ulaşan yeni pazarda yer edinme imkanı sağlayacak.

35 yılı aşkın deneyimiyle CNR Holding, dünya pazarında iz bırakmak isteyen tüm katılımcıların Afrika pazarının zengin alıcı potansiyelini keşfedecekleri ideal platformda ticaret hacmini artırırken, Türkiye ve Afrika arasında kurulan uzun vadeli ve kalıcı iş birlikleri ve yatırımlarla iki ülkenin de ekonomisine büyük katkıda bulunacak.

Manşetler

Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi